Om Landstedet Louiselund


Luksussommerhus på Vestfyn med plads til 18 (+2) personer. huset egner sig godt til f.eks. minikonferencer, repræsentative anledninger og familiesammenkomster.

Landstedet "Louiselund" er beliggende på Vestfyn, ikke langt fra Assens, på en 11.000 m² stor naturgrund. Omgivelserne består af frodig, mild natur til alle sider og med 1,5 km til Aborg Strand.

Det absolutte højdepunkt er den 202 m² store swimmingpoolafdeling indrettet i gennemført antik, græsk stil med romersk trappe til poolen, søjler, kapitæler og rundbuer. Den enorme swimmingpool er på hele 74 m² og suppleres af et 5-personers spabad og en sauna. Fra swimmingpoolrummet er der adgang til et 65 m² stort aktivitetsrum med billard, bordtennis og et hyggehjørne.

Husets opholdsafdeling er særdeles smagfuldt og harmonisk indrettet. Den består af en stor, herskabelig stue på 100 m² med pejs og siddepladser til 20 personer. Dobbeltdøre åbner til udsigtsstue, hvorfra I kan nyde udsynet over den milde natur.

Soveafdelingen består af 9 soveværelser. Et af værelserne er med stor dobbeltseng og eget badeværelse. "Louiselund" egner sig godt til f.eks. minikonferencer, repræsentative anledninger, familiesammenkomster og lignende. Der må max opholde sig 20 personer på ejendommen på alle tidspunkter.

Udlejes ikke til skole- og ungdomsgrupper.